top of page

DEN GÅENDE JULKALENDERN 2022

dengåendejulkalendern.png
info julkalender

Succén från 2021 är tillbaka!

Klarar du 24 dagar i rad?

Välkommen till en kul och hälsosam utmaning - för dig själv eller hela ditt arbetslag! Från 1-24 december kommer en ny quizpromenad varje dag direkt genom din telefon! Vi startar på 500 meters promenad den 1 december, sen ökar vi med 100 meter varje dag varje dag hela vägen fram till julafton! Ett nytt och roligt quizämne varje dag. Deltag själv eller varför inte utmana dina kollegor?

Tävlingen är avdragsgill på ditt friskvårdsbidrag!

Gör skillnad - Vi ger tillbaka till barn och ungdomars vardagsrörelse!

 

Vår drivkraft är att skapa bättre folkhälsa med fokus på barn och ungdomar. Ditt deltagande i utmaningen gör att vi kan förse fler skolor och föreningar med Active Quiz. På så sätt kan de kombinera kunskap med rörelse genom egna aktiviteter så att mobiltelefonen kan användas till rörelse istället för stillasittande.

För varje avtal Active Quiz sluter med en organisation så ger vi ett gratis Active Quiz för en skola eller förening via vårt koncept "föreningshjälpen". 


 

Det finns dessutom fina vinster att vinna. 

- Alla som klarar hela utmaningen vinner ett gratisevent i Active Quiz

  för upp till 100 deltagare! (värde 1500 kr)

 

Du kan också vinna...
- SPA-Weekend för två! 

- Biobiljetter!
- Entrébiljett till Liseberg!

- Årets unika t-shirt. (Förra årets design gjordes av Johanna Johansson. Tröjan var mörkblå med texten "VÄGEN ÄR MÅLET").

nedladdning (4).jpeg
entrebiljett.png
pr-24-2022ny.png
Vinster julkalender
701277_105_RONHILL_EVERYDAY TEE M_M1.webp

UNIK

DESIGN!

Anmälan som grupp / arbetslag:

199 kr/person (exkl. moms). Mängdrabatt erhålls om ni är över 50 i ert arbetslag/organisation. Ideella föreningar betalar endast 50 kr/deltagare (inkl. moms).

Är ni ett större arbetslag som vill genomföra utmaningen? Då får ni en egen unik inloggningskod + logotype där ni deltager i utmaningen genom privata topplistor och resultat!

 

Anmälan individuellt:

Du behöver inte övertala dina kollegor. Det går att delta helt själv eller med familjen hemma! De fem första dagarna är gratis. För att deltaga i hela utmaningen behöver du ha ett premium-konto hos Active Quiz. 79 kr/mån - (kan sägas upp när man önskar).
 

629a18747df90_edited.jpg

Utmana programledaren

Rickard Olsson

Rickard har bla. lett TV programmen Vem vet mest, Wild Kids och Bingolotto. Rickard kommer att anta utmaningen och göra allt för att slå dig. Slår du hans resultat? Följ dagliga topplistor i appen!

Varför Active Quiz?

Sedan starten har över 388 000 quizpromenader slutförts i ActiveQuiz. Distansen som alla ActiveQuizzare hittills rört sig är över 19 400 mil. Det motsvarar 18 000 Göteborgsvarv eller 9 varv runt jorden. Många är vuxna, men majoriteten är barn och ungdomar! Vi tror på samspelet mellan vuxna och barn för att skapa mer rörelseglädje. Har du ännu inte provat? Varför inte utmana dina barn eller kompisar på ActiveQuiz redan idag!

Anmälan Julkalender
Anmäl dig eller ditt arbetslag till Active Quiz Julkalender 2022
Välj ett av följande:
Anta hela utmaningen
Så här deltar du i appen

Så här deltar du i appen

1. Hämta NYA appen Active Quiz i din appbutik

(OBS! Ny Active Quiz-app behöver hämtas från och med 15 november 2022. Från och med detta datum flyttar vi hela Active Quiz till denna nya app)

2. Skapa en profil i appen genom profilikonen längst ner till höger

3. När profilen är skapad kan du börja samla poäng och distans till ditt konto genom att genomföra alla typer av Active Quiz-rundor. 

4. Quizkoden för julkalendern är JULKALENDER. Den 1 december kommer även appens framsida att frontas av julkalendern. Skriv in Quizkod eller klicka på "julkalenderbilden" för att starta dagens lucka.

Vad kostar det att deltaga?

Är du en del av utmaningen via en arbetsplats? Det är troligen de som står för din anmälningsavgift. Prata med din tävlingsledare om du är osäker!


Indivuellt deltagande: Anmälningsavgift - 79 kr. De 5 första dagarna i julkalendern är öppna och gratis! Efter det behöver du uppgradera till Active Quiz premium direkt i appen för att ta del av alla quiz samt att fullfölja utmaningen. Ditt val att prenumerera gör att vi kan erbjuda fler barn och ungdomar mölighet att använda Active Quiz! 

5. Nu är du inne och kan se alla luckor som quizkort. Varje dag kommer nya ämnen samt att distansen att öka med 100 meter. 

6. För att klara hela utmaningen från start till mål behöver du ha minst ett registrerat resultat i julkalenderquizzarna från varje dag på din profil.

Lycka till!

bottom of page