top of page
jordenruntpå8veckor.png
duärinbjuden (1920 × 400 px).png

Välkommen till vårens häftigaste utmaning som kombinerar promenader med frågesport. Med start onsdag 5 april har vi packat en gemensam ryggsäck och börjar promenera jorden runt. Deltagandet sker genom quizpromenader i ActiveQuiz-appen. Du kan tävla individuellt eller anmäla en grupp/arbetslag för att addera en kul intern friskvårds-satsning. Längs vägen kommer frågor och kunskap om besöksmålen att presenteras av tävlingsledare Rickard Olsson. En garanterat fartfylld och rolig upplevelse!

Så här fungerar det

Varje vecka (onsdag - tisdag) mellan 5 april - 28 maj kommer fyra quizpromenader på 2 km vardera att finnas aktiva i tävlingen. Det är blandade frågor som passar alla och frågorna har dessutom en lokal anknytning till platserna vi gemensamt besöker på vår jorden-runt-resa! Dina promenader kan du som deltagare gemomföra vart du vill.  Alla quizpromenader ger poäng! 2 km tar ungefär mellan 10-30 minuter att genomföra beroende på din gång- och svarshastighet. 

Skärmavbild 2021-03-08 kl. 13.19.03.png
Vattenfärg Borste 14

Vad kan man vinna?

Utmana dina kollegor i en rolig friskvårds-satsning!

Förutom god hälsa och peppande anledningar att ge sig ut på promenader så har alla deltagare chans att vinna priser genom sina promenader! Alla genomförda promenad-rundor är nämligen automatiskt en vinstchans i vårt lotteri. Vi kommer löpande att presentera vinnare av biobiljetter. Du som anmäler en organisation eller företag får också individstatistik på gruppnivå för dina deltagare vilket gör att du kan dela ut egna priser i samband med att tävlingen avslutas i slutet på maj. 

Vattenfärg Borste 14

Förra året

Förra året tog vi oss tillsammans från Malmö till Myanmar i Burma.

En distans motsvarande 800 mil. I år är målet att ta oss jorden runt på 8 veckor!

Vattenfärg Borste 14
Skärmavbild 2022-05-11 kl. 16.01.29.png

Anmälan och prislista

DET GÅT ATT DELTAGA INDIVIDUELLT ELLER SOM ARBETSLAG/ORGANISATION.

OBS!

Ni betalar enbart för det antal som faktiskt deltager. För er som är prenumerationskunder hos ActiveQuiz är anmälan till tävlingen helt kostnadsfri. 


Organisationer: 199 kr/deltagare (exkl. moms)
(Mängdrabatt över 50 pers. Kostnadsfritt för prenumerationskunder)


Ideella Föreningar: Gratis för befintliga kunder.
Annars 20 kr/deltagare (inkl. moms)

Minimum 50 deltagare


Skolor: Gratis deltagande för befintliga prenumerationskunder. 
(Teckna avtal? 3 mån eller 12 mån via www.activequiz.se/skola)Privatperson:
Allt du behöver för att kunna deltaga är ett aktivt premium-abonnemang á 79 kr/mån i ActiveQuiz-appen från och med 5 april. Denna kan enkelt avslutas vid tävlingens slut vilket ger en totalkostnad på 158 kr (2 månaders prenumeration).

Hämta appen och skapa en profilVår hjärtefråga är att aktivera barn och ungdomar. Därför bidrar alla vinstdrivande organisationer till att ge extra rabatter för skola och ideellt föreningsliv. 

Anmälan
Ni betalar enbart för det antal som deltar.

anmälintresse(1920 × 400 px).png
Resultat
bottom of page